Hans Askov og jeg spiller på min fernisering. 1990

Hans Askov og jeg spiller på min udstilling 1990

Spiller solo på min udstilling 1990

Den her lile anmeldelse er fra en udstiling jeg haved i 1978 på galleri Amanda i Sjögo Sverige

I 1975 udstillede jeg på et lille galleri i Sverige der hed KÆLLSPRÅNG

1981 udstillede Jonna Bachdal og jeg på Ystaf kunstmuseum. Billdet er tage, da vi hængte billedern op.

fra ophængningen på Ystad kunstmuseum 1981

Jonna Bachdal og jeg hænger vores billeder op på Ystad kunstmuseum 1981

Denne artikkel er fra da jeg var ansat son illustrator og kunstpædagog på Østerlarsfriskole i Østerlars Bornholm 1991

Bornholms musikamtører, jeg sidder ude til højre med hånden hvilende på violinen og kikker ud af billedet. 1993

Her spiller Charsten Fredriksen og jeg sammen på Carstens udstilling. Læg mærke til det Carsten spiller på. En CYKKELPUMPE! 1997

Dette bilede er taget under Jyderup harmonikatræf for 4 år siden

Et pressefoto taget i forbindelse med en længre omtale omkring mig da jeg nænsten lige var kommet til Bornholm og så var offentliheden nyskerig. Den blev bragt i den gamle socialdemokratiske lokal avis BORNHOLMEREN, med desværre så eksistere den ikke mere.1988

Jeg var med i opstarten af Bornholms middelaldercenter. Det er min gamle ven fra gruppen "Katten i sækken" Niels Erik Rasmussen ( Niller) der er manden bag det flotte middelaldercenter som eksistere i dag, han er selvfølge ledren af centret i dag. Artiklen er fra da vi lavede det første middeladermarked på Hammershus. I dag ligger det tæt ved Østerlars rundkirke. Jeg står og spiller sammen med Grethe hun var også fra gruppen "Katten i sækken."

For nogen år siden var der et foredrag om forfatteren Morten Korch. Fordraget var fortalt af han 90årie søn. Hvorfor nu et foredrag om Morten Korch? det var et foredrag en ildsjæl ved navn Jens Rehfeld fik lavet i forbindelse med hans erindringscenter for demende. Jeg spillede på torvet dammen med vores fokedanser. Foledanserne lavede en opvisning på torvet som indslag til fordraget, som blev holdt i biografen. Morten Korch skrev jo hovedalig romaner om livet på landet. De ende altid godt.

Sidste år laved vi en fredlig demonstrtion, fordi vores lufthavnsbus blev nedlagt. vil ville have den tilbage så vi gik 5km. med banner og jeg siddende i en kørestol og spille violin.

I 1996 udstillede jeg på et galleri i Villinius, der blev samtidig afholdt en international folkemusik fedival, den deltog jeg og Steen Johansen også i. Billedet stammer fra ferniseringen på udstilling. Steen Johansen spiller på Sækkepibe og jeg spiller på en lille tretrengede Rabab(middelalderinstrument) Fotoet har jeg sat oven på plakaten til udstillingen. To år tideliger var jeg også i Villinus men da var det udelukkende som spillemand sammen med Niller.

Billedet øverst, spiller Niller og jeg på et børnhjem i villinus. Billdet i midden er fra det samme børnehjem, der spiller vi den toppede høne og det kan ses at det nød børnene. Billedet nederst ja! der er der også gang i den.

Billedet øverst, spiller jeg sav for nogle børn på et børnehjem i Villinus. Billedet i midden spiller jeg vaskebrædt sammen med Niller, vi har lige afsluttet et nummer. Billedet nederst spiller Niller og jeg for invitered puplikum.

Billedet øverst, bliver der holdt en tale for mig, af forman/inden for det danske kulturinstitut i Villinius. Billdet i midden spiller jeg sammen med Alkadidas som er en meget dygtig musiker fra Litauen og han stod for den folkemsik fedival som samtidig blev afviklet med at jeg udstillede. Billedet nederst, spiller Steen Johansen og jeg.

Niller og jeg gir' den hele armen på Villinus stadsteather. 1994

Afslutning på fedivalen. Alle de grupper der havde deltaget i festivalen spillede på tur for den danske ambasadør.

Dansen går.

Her gir' vi den hele armen til en fest i træravillionen Kyllingemoderen inde i Almindingen

"Katten i sækken" 1990 Det var da vi var unge og smukke nu er vi kun sm.........

Her optræder jeg på middeladermarked i et sykke om Saul og David. Rollen som Saul, den havde jeg.

Niller og jeg indvier Pandekagehuset i Gudhjem 1989

Niller og jeg i Sverige.

Kisser og jeg spiller på LIC 1990

Katten i sækken spiller i en svensk kirke.

Vores nu værende lille "trio De taktløse" Gruppen består af. Kirsten Schiølardt: harmonika Per Haspang: Tværfløjte, guitat ukolele, vokal. og jeg : violin, mandolin, vaskebrædt, sav.

Præstøharmonikatræf 2002. Her er jeg fotografered sammen med en fantastisk Itliensk harmonika geni. Han var sammen med forhandleren af Bandoni harmonikaer, så han demonstrede forskelige harmonikaer. Han faldt for den måde jeg spillede på mit vaskebrædt på, så han insistered på at få taget et billede. Jeg fik billedet tilsendt fra Tralien.

Der var en konkurence om at designe en ny messehagl til Hasle kirke 2003. Vi deltog fra Grafiskdesign skolen og her viser Vivi, Mette og jeg vores forslag. Vi vandt ikke.

Her er vi samlet Bernt fra Birkerød Kirsten og Jeg fra Bornholm. Vi spillede på Jyderuprtæffet under navnet Bornrød trio.

Her spiller jeg sammen med Nøddeknækkerne oppe på Nøddebokro, Jeg var medlem af gruppen i 10år før jeg flyttede til Bornholm i 1987

Efter en forstille ( Pinafor ) på Bellahøj friluftscene, så gik brachisten og jeg igang med at more os med lidt spillemandsmusik. Året var 1981

Vi var ti spillemænd der indspillede Hennig Munikes fine melodier i 1984. Til venstre er der et dejligt portrætfoto af Henning som desværre ikke lever mere.

Her spiler jeg med i etatsorkester, til en koncert ude på en skole på Amager 1982 Jeg sidder til venstre 2. pult

Bornholms musikamtøre, billedet er taget efter en forstilling på Rønne teather. Jeg står i anden rækker under den røde prik.

Plakat jeg tegnede til en dobbel koncer vi laved med et venskabs orkester, der spillede rænecance musik de eksistere stadig. Vi "Katten i sækken" spilled almuens musik, men vi er opløst for mange år siden.

Ung og eftertænksom

Gammel og tænksom

Mit klasse 5c taget i Haslev i 1963 Jeg står nr.4 fra højre, i bagerster række.

denne side er der avisomtale og udtagelser, 
om min gamle folkemusikgruppe "Katten I sækken "plus andre grupper jeg har været sammen med,
samt de forskellige udstillinger jeg har holdt i gennem årene .
Jeg beklager at flere af artiklerne er svære at læse, Hvis man højreklikke og gemmer billedet på skrivebordet, så kan man forstørre teksten i sit billetprogram, det bliver en smule lettere at læse.
Jeg har til nogen af artiklerne skrevet hvad de indeholder, det står under billederne.
VH. Herluf

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 20:09

Hej Herluf, her en hilsen fr e n ny fan,karin R. Som hilste på dig i Erichsens Gård d. 30.7.22 ,ny bonnevedde på Bornholm.hyggeligt at snakke med dig,der er

15.11 | 09:52

Hej "Luffe"
Jeg ser til min min glæde på dine vegne at du har "rundet"
EN MILLION 85 TUSINDE 312 besøg på din hjemmeside.
Det glæder mig! Jeg er nr. 1085312

13.09 | 15:59

Hej Herluf... hvor længe skal du vide i forvejen, hvis jeg besøger Bornholm og skal tage imod din gestus om bopæl et par dage?... tænker at det bliver snart

15.01 | 15:45

Et kys til dig for alle dine klovne. Jeg var i tidernes morgen på mine og teaterskole i Paris. Der skabte jeg klovnen : Trutte trut. Og skrev og spillede nogle.