Se min billedbog

Hospitals klovne:
For tre måneder siden blev jeg kontaktet af en mandlig sygeplejerske fra vores skadestue på Rønne sygehus, de havde længe ønsket sig en dekoration på deres væg i venteværelset og vedkommende spurgte om det var en opgave jeg ville påtage mig. Jeg sagde straks ja.
Det var noget af en udfordring da vægen var ca.17kvadratmeter.
Jeg malede billet, en uge midt i april her i år 2008.
Motivet har min klovne som hovedfiguren og så har jeg flettet en masse ting ind i billedet, så når patienterne sidder og keder sig i den lange vend tid, kan de gå på opdagelse i min billedverden.
Vh. Herluf

Klik på bogen og siderne for at bladre i billedbogen:
Din "Flash" afspiller har brug for at blive opgraderet

For at se denne side kan du klikke her for at hente den seneste version af "Flash" fra Adobe. Når installationen er overstået kan du vende tilbage hertil og se siden.

Hvis du ser denne besked selvom du lige har opgraderet Flash så prøv at lukke alle Internet Explorer vinduer ned, start op igen og kom tilbage til denne side.

Du kan også klikke her for at se billedbogen uden at hente Flash, med det kan godt være det ikke ser ud som det skal.

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 20:09

Hej Herluf, her en hilsen fr e n ny fan,karin R. Som hilste på dig i Erichsens Gård d. 30.7.22 ,ny bonnevedde på Bornholm.hyggeligt at snakke med dig,der er

15.11 | 09:52

Hej "Luffe"
Jeg ser til min min glæde på dine vegne at du har "rundet"
EN MILLION 85 TUSINDE 312 besøg på din hjemmeside.
Det glæder mig! Jeg er nr. 1085312

13.09 | 15:59

Hej Herluf... hvor længe skal du vide i forvejen, hvis jeg besøger Bornholm og skal tage imod din gestus om bopæl et par dage?... tænker at det bliver snart

15.01 | 15:45

Et kys til dig for alle dine klovne. Jeg var i tidernes morgen på mine og teaterskole i Paris. Der skabte jeg klovnen : Trutte trut. Og skrev og spillede nogle.