Den musikalske flugefanger.

Min meget gode ven Per Haspang har skrevet disse ord om mine klovne.
Vh. Herluf


 Klovnen rører ved vore hjerter. Der er et eller andet, vi kan genkende hos os selv. En følelse af glæde vi længes efter. Klovnen er fattig, men fantasifuld, og han gør sit yderste for at underholde.

Han vil så gerne gøre os glade, og han er ikke bange for at blive til grin for at gøre os glade.

Den musikalske klovn er så optaget af sin musik, at han glemmer alt omkring sig. Han er vokset sammen med sin musik, som han selv synes, er den største kunst i verden. Og det er måske den glæde, vi kan genkende fra os selv. Ikke fordi vi føler glæden, men fordi vi så gerne ville føle den. Vi tør bare ikke. Vi længes efter den. Selv om man er fattig, kan man godt skabe glæde, hvis bare man tør. Og Luffes klovne de tør virkelig mange ting. Hov! der er jo en fugl! og der er en til, eller er det en fisk?

Klovnen ved, at den største glæde er at gøre andre glade, og det er den glæde, vi finder i Luffes klovne.


Per Haspang


Ingrid Dal 15.01.2019 15:45

Et kys til dig for alle dine klovne. Jeg var i tidernes morgen på mine og teaterskole i Paris. Der skabte jeg klovnen : Trutte trut. Og skrev og spillede nogle.

Finn Minke 03.04.2015 11:11

Hej! Dine Klovne er rigtig gode...... God farvelægning på de glade musikanter!.... MVH. Finn

Herluf Skjerning Larsen 03.04.2015 18:07

Tusind tak Finn Minke.
God påske.
Vh. Herluf

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 20:09

Hej Herluf, her en hilsen fr e n ny fan,karin R. Som hilste på dig i Erichsens Gård d. 30.7.22 ,ny bonnevedde på Bornholm.hyggeligt at snakke med dig,der er

15.11 | 09:52

Hej "Luffe"
Jeg ser til min min glæde på dine vegne at du har "rundet"
EN MILLION 85 TUSINDE 312 besøg på din hjemmeside.
Det glæder mig! Jeg er nr. 1085312

13.09 | 15:59

Hej Herluf... hvor længe skal du vide i forvejen, hvis jeg besøger Bornholm og skal tage imod din gestus om bopæl et par dage?... tænker at det bliver snart

15.01 | 15:45

Et kys til dig for alle dine klovne. Jeg var i tidernes morgen på mine og teaterskole i Paris. Der skabte jeg klovnen : Trutte trut. Og skrev og spillede nogle.